Ga naar de inhoud

EuroMillions Spanje El Millón Raffle

De Euromillions wordt ook officieel georganiseerd in Spanje. Dit is een van de eerste en grootste deelnemende landen voor deze loterij. De Euromillions El Millon Raffle zoals deze in Spanje heet, heeft de grootste geldprijzen van Europa. Alleen de jaarlijkse El Gordo heeft een grotere geldprijs, echter wordt de Euromillions wel twee keer per week georganiseerd op dinsdag en vrijdag in 2024. De El Gordo heeft daarentegen maar 1x trekking per jaar.

Koop nu online een lot en speel mee met de miljoenen van deze Europese loterij.

(promotie 2024: Koop 2 loten voor € 11,- via bovenstaande link)

lottery tickets

Wat is de El Millón Raffle?

Naast de reguliere geldprijzen heeft de Spaanse Euromillions ook een extra trekking, dit is speciaal voor de deelnemers van het Spaanse land. Heb je ook een ticket gekocht dat afkomstig is vanuit Spanje dan maak je dus ook kans. Je maakt hiermee dus ook kans op de El Million Raffle.

Extra Euromillions prijs voor Spanje

De El Millions Raffle wordt naast de huidige trekking ook op dinsdag en vrijdag georganiseerd. Met deze loterij maak je dus extra kans op € 1 miljoen euro. Tickets die zijn gekocht voor zowel de trekkingen op dinsdag als op vrijdag, komen automatisch in aanmerking voor deze extra loterij.

Hoe gaat dit in zijn werk? Een 9-cijferige code wordt onderaan elk Spaanse kaartje afgedrukt en als deze overeenkomt met de code die in de loterij wordt getrokken, wint u de prijs van € 1 miljoen.

Ticket El Million spanje

loterias euromilliones espana

Drie grootste Spaanse EuroMillions winnaars ooit

de drie grootste geldprijzen die in Spanje zijn gewonnen bij de EuroMillions loterij als volgt:

  • 190 miljoen euro: Dit was het maximum jackpotbedrag en werd gewonnen in oktober 2017. Deze jackpot was destijds de grootste in EuroMillions-geschiedenis en werd gedeeld met een winnaar in Spanje.
  • 137 miljoen euro: Een andere aanzienlijke jackpot die in Spanje werd gewonnen, bedroeg 137 miljoen euro. Dit gebeurde in juni 2014.
  • 130 miljoen euro: In juli 2021 won een gelukkige speler in Spanje een jackpot van 130 miljoen euro.