Ga naar de inhoud

EuroMillions en de El Millón Raffle

De Euromillions wordt ook officieel georganiseerd in Spanje. Dit is een van de grootste deelnemende landen van deze loterij. De Euromillions El Millon Raffle heeft de grootste geldprijzen van Europa. Alleen de jaarlijkse El Gordo heeft een grotere geldprijs, echter wordt de Euromillions wel twee keer per week georganiseerd op dinsdag en vrijdag in 2023. Koop nu online een lot en speel mee met de miljoenen van deze Europese loterij.

(promotie 2023: Koop vandaag nog 2 loten voor € 11,- via bovenstaande link)

Wat is de El Millón Raffle?

Naast de reguliere geldprijzen heeft de Spaanse Euromillions ook een extra trekking, dit is speciaal voor de deelnemers van het Spaanse land. Heb je ook een ticket gekocht dit afkomstig is vanuit Spanje dan maak je dus ook kans. Via bovenstaande link kun je bijvoorbeeld een officiele ticket kopen die ook echt in Spanje is aangeschaft. Je maakt hiermee dus ook kan op de El Million Raffle.

De El Millions Raffle wordt naast de huidige trekking ook op dinsdag en vrijdag georganiseerd. Met deze loterij maak je dus extra kans op € 1 miljoen euro. Tickets die zijn gekocht voor zowel de trekkingen op dinsdag als op vrijdag, komen automatisch in aanmerking voor deze extra loterij, die plaatsvindt op vrijdag. Hoe gaat dit in zijn werk? Een 9-cijferige code wordt onderaan elk Spaanse kaartje afgedrukt en als deze overeenkomt met de code die in de loterij wordt getrokken, wint u de prijs van € 1 miljoen.

Ticket El Million

Euromillions El Million Spain

Online EuroMillions spelen is eenvoudig. Spelers kunnen ervoor kiezen om het spel rechtstreeks te spelen, of ze kunnen een hulpmiddel gebruiken dat bekend staat als een loterijnumeroloog om hen te helpen meer geluksgetallen te selecteren.
Op deze website is het eenvoudig om EuroMillions te spelen. Kies een elektronisch ticket, selecteer 5 cijfers en 2 sterren, of laat de pagina voor je kiezen. Klik om uw weddenschap te bevestigen en selecteer de datum waarop u deelneemt.

Met één muisklik kun je je voor meerdere weken registreren, willekeurig spelen, statistische resultaten gebruiken, kortingscodes toepassen en gokken om prijzen.

In Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Ierland, Luxemburg, Portugal en Zwitserland is er een trekking genaamd EuroMillions.

Op dinsdag- en vrijdagavond wordt in Parijs het EuroMillions-spel gespeeld. Twee trommels met elk vijf nummers en twee sterren worden willekeurig getrokken tijdens de trekking.

Rain of Millions en Million for Spain (update 2023)

Enorme bedragen van meer dan 250 miljoen euro kunnen jackpots inbouwen wanneer mensen op meerdere nummers inzetten omdat er geen winnaar is voor de eerste categorie. Het geld wordt verzameld en toegevoegd aan de volgende trekking. Er zijn nu twee nieuwe loterijspellen op Euro-niveau, genaamd Rain of Millions en Million for Spain. Elke vrijdag wordt 1 miljoen toegekend aan de winnaar van de Million for Spain-game, en elke game kent 25 prijzen van elk 1 miljoen toe. De winnaars van deze spellen krijgen hun code door een nummer te kiezen bij de loterijbalie.