Ga naar de inhoud

Spaanse Eurojackpot

Ook in Spanje is men officieel aangesloten bij de Eurojackpot loterij. Twee keer per week maken de Spanjaarden kans op de jackpot van maxmimaal 120 miljoen euro.

Waar moet ik heen om Eurojackpot te spelen?

In Spanje kunt u Eurojackpot op internet kopen via JuegosONCE, de officiële loterijverkoopwebsite van ONCE. U kunt Eurojackpot ook kopen bij elke ONCE-retailer of een geautoriseerd ONCE-verkooppunt. Buiten Spanje kunt u kopen bij geautoriseerde verkooppunten in de verschillende landen waar deze Europese loterij wordt verkocht.

Tijdstip Eurojackpot trekking in Spanje

De Eurojackpot-trekkingen vinden elke dinsdag en vrijdag om 19.00 uur plaats in Helsinki, Finland. De resultaten worden om 21.00 uur in Spanje bekendgemaakt.

In afwachting van mogelijke uitzonderingen, of als de loterijexploitant die dit product op de markt brengt, ermee instemt de trekkingsdatum te wijzigen, wordt deze wijziging gepubliceerd in de trekkingskalender van Eurojackpot, waar de trekkingsdatum wordt weergegeven. Jaarlijkse trekking.

Wat moet ik doen om de Europese Prijs te winnen?
Welke methode u ook gebruikt om uw Eurojackpot-nummers te selecteren, het winnen van Eurojackpot is, net als bij elke andere loterij, een kwestie van geluk.

Officieel eurojackot ticket uit Spanje

eurojackpot lot uit spanje