Ga naar de inhoud

Loteria Nacional Extra

Zaterdagavond kun je meespelen met de Loteria Nacional Extra uit Spanje. Dat komt omdat deze Spaanse loterij je elke zaterdag van de maand de kans geeft om te spelen voor enorme jackpot winsten, van €84 miljoen helemaal tot €140 miljoen! En dat niet alleen, er is ook nog eens een kans van 1 op 100.000 dat je de hoofdprijs wint bij deze loterij. Als je het hebt over de kansen in jouw voordeel!

Koop een lot voor slechts € 64,- online en speel mee

Hoe speel ik Loteria Nacional Extra?

In eerste instantie moet je kiezen in welke loterij je wilt spelen (er zijn altijd minimaal 4 loterijen te koop).

U moet dan de 5-cijferige nummers (tienden) kiezen die u wilt invoeren in de trekking. U kunt desgewenst cijfers voor dat nummer kiezen, of het systeem automatisch willekeurig voor u laten kiezen door een asterisk te plaatsen op de cijfers die u niet wilt kiezen. Ook dient u het aantal tienden aan te geven dat u wenst aan te kopen (tussen 1 en 10).

Als u een specifiek nummer kiest, houd er dan rekening mee dat het nummer mogelijk niet beschikbaar is voor verkoop omdat het al is verkocht of alleen wordt verkocht via een van onze loterijadministraties.

Online lot kopen

De resulterende loten zijn virtueel maar ze doen mee aan de trekking onder dezelfde voorwaarden en hebben dezelfde kans om prijzen te winnen als papieren loten. Het enige verschil is dat als je een papieren lot koopt, je het moet laten zien om in aanmerking te komen voor een mogelijke prijs, terwijl als je het online koopt, je exact dezelfde prijs krijgt als elk ander spel dat je hebt gespeeld zonder dat je het laat zien. iets.

Maar aan een loterij als deze heeft u nog nooit meegedaan – want met een prijzenpot tot €140 miljoen en een verbazingwekkende kans van 1 op 3 om een prijs te winnen, kan elk Loteria Nacional Extra ticket dat u koopt uw ticket zijn naar een leven van ongelofelijke extravagantie!

Loteria Nacional Jackpot

Bij de Loteria Nacional Extra draait alles rond delen en uw deel van de multi-miljoenen taart opeisen. Dat is waarom u in plaats van een ticket te kopen, een ticket kiest met een bepaalde combinatie van 5 cijfers en vervolgens tot 10 aandelen in dat ticket koopt. Mocht het geluksgetal van uw ticket uitkomen, dan wordt u uitbetaald op basis van het aantal décimos dat u hebt gekocht, waardoor u een geweldig aandeel krijgt in de rijkdom van de loterij. En als u alle 10 de aandelen koopt, een billete genoemd, krijgt u natuurlijk de volledige waarde van de prijs uitbetaald.